Prowadzimy domową kuchnię i na życzenia naszych gości przygotowujemy śniadania i obiadokolacje z deserem.
Na śniadania serwujemy m.in.: wiejskie jajka na miękko, sadzone, na twardo i faszerowane, parówki w szlafrokach, grzanki z serem i pieczarkami, nadziewane bułeczki, regionalne sery podpuszczkowe - białe i wędzone, biały wiejski ser ze śmietaną, sezonowe warzywa i sałaki, wędliny z naszej wędzarni, ciepłe czeskie "rohliki", pieczywo, masło, dżemy własnej produkcji, kawę, herbatę etc.
Na obiadokolację z deserem serwujemy m.in.: pyszne domowe, tradycyjne zupy, domowe pierogi, dania mięsne (np. gulasze, kotleciki, pieczenie, bitki etc.), dodatki - surówki i jarzyny na ciepło, desery (np. domowe ciasta, sezonowe owoce, galaretki owocowe, lody, racuchy, naleśniki, etc.).
Na życzenie gości prowadzimy również kuchnię wegetariańską.