Na smakoszy, modnie dziś zwanych food'isami, czeka doskonałe jedzenie, oczywiście w wersji slow. U nas oznacza to nie tylko zdrowe i smaczne produkty, ale też pewnego rodzaju filozofię jedzenia. Dobry posiłek wymaga odpowiedniej oprawy i czasu. W zamian otrzymujemy zmysłową przyjemność i radość, jaką daje chwila celebracji przy stole podczas smakowania dobrego posiłku.
Na śniadania podajemy ciepłe danie np. omlet, naleśniki lub kiełbaski. Codziennie jest coś innego. Później do stolika serwujemy sery, wędliny, warzywa. W niektóre dni wędliny zastępują wędzone ryby. Do tego wiejskie pieczywo, dżem i miód. Na barze czekają płatki, mleko, sok, kawa, herbata.
Śniadanie można zjeść między godziną 9.00 a 11.00.
Od godziny 18.00 serwujemy obiado-kolację.
Wieczorny posiłek składa się z czterech podawanych do stolika dań. Zaczynamy od przystawki, potem Goście jedzą zupę, następnie danie drugi, a na koniec smaczny deser. Nasze menu łączy smaki śródziemnomorskich kuchni z polską tradycją. Staraliśmy się tak dobrać jadłospis, żeby z jednej strony był oryginalny z drugi prosty i nieudziwniony. W rezultacie przy naszym stole doskonale czują się zwolennicy modnych restauracji i Ci, którzy preferują domowe jedzenie.
Miejsca i sposobu podania posiłków z pewnością nie powstydziłyby się najlepsze restauracje. Codziennie zmieniamy wystrój stołów, tak by najlepiej pasowały do podawanych potraw. Świeże kwiaty i świece dodatkowo uprzyjemniają biesiadowanie.