Hotel Spa Wojciech w Augustowie zaprasza wszystkich tych, którzy wypoczywają w naszym regionie wraz z rodziną i znajomymi, odwiedzą nasz region przejazdem (podróże służbowe, wycieczki autokarowe), gości którzy chcą zjeść dobrze i zdrowo albo napić się wyśmienitej kawy lub wypić lampkę dobrego wina.
Hotel SPA Wojciech dysponuje salą restauracyjną na około 70 miejsc, salą bankietową na około 20 miejsc, oraz tarasem restauracyjnym z widokiem na jezioro Białe.
Restauracja Hotelu Wojciech to świetne miejsce do organizacji bankietów oraz imprez firmowych i okolicznościowych.
Sala bankietowa jest idealnym miejscem do organizacji kameralnych spotkań biznesowych, kolacji jubileuszowych, imprez okolicznościowych (np. obiady weselne, komunie itp.).
Szeroki wybór alkoholi, karta win ze Starego i Nowego Świata, szeroki wybór kaw i herbat stwarza niezliczoną liczbę możliwych doznań smakowych i zachęca do odwiedzenia Baru Hotelu Wojciech w Augustowie.
Kuchnia hotelowa oferuje szeroki wachlarz dań kuchni polskiej i kuchni kresowej. Znajdziemy wśród nich także dania rybne (szczupak, sielawa, sieja), jak i dania regionalne (kartacze, babka ziemniaczana, kiszka ziemniaczana, pierogi). Specjalność Szefa Kuchni: pieczona kaczka oraz lin w śmietanie.
Częstą formą oprawy gastronomicznej imprezy firmowej są stoły okolicznościowe np. rybacki, wiejski, myśliwski, z odpowiednio dobranym menu.
Gastronomia hotelowa świadczy również na życzenie usługi cateringowe, w tym kolacje na statkach Żeglugi Augustowskiej, posiłki - ogniska w trakcie spływów, kuligów i innych imprez plenerowych.
Restauracja Hotelu czynna jest codziennie w godzinach od 7.00 do 22.00.